Maastricht Aan Zee 2018: 9-12 jaar

Wat gaan we doen?

Eerst inspiratie opdoen en daarna bouwen, knutselen, dansen, toneelspelen, schilderen of muziek maken. Maastricht aan Zee is een culturele zomerweek vol leuke activiteiten en wordt georganiseerd door Kumulus en Stichting Tout Maastricht 

Het vrolijke basiskamp staat midden in de stad. Dat betekent een hele coole omgeving, waarin genoeg te ontdekken valt.

Op de eerste dag maak je kennis met je groepje en begeleider. En dat is je startpunt: elke ochtend start je met je eigen groep en sluit je daar ook mee af. Ook lunch je samen met je groep en begeleider. Op die manier kan de begeleider goed een oogje in het zeil houden en kun jij altijd terecht bij de begeleider.

Er wordt natuurlijk goed voor je gezorgd. Naast een 4-dagen durend creatief programma zorgen we met professionals en vrijwilligers dat het je aan niets ontbreekt: een drankje tussendoor, een gezond snackje, een veilige omgeving en natuurlijk heel veel plezier! 

Doe je mee?

Maastricht aan Zee vindt plaats van 13 t/m 16 augustus 2018, dagelijks van 9.00u-17.00u en kost €120,-. Indien nodig dan kun je gebruik maken van het Jeugdcultuurfonds. Zij kunnen de kosten voor je vergoeden. 

Waar en wanneer?

Maastricht aan Zee vindt van 13 t/m 16 augustus plaats bij het 't Mestreechs Rizzjemint in Maastricht.

 

 

MELD JE NU AAN