Afdeling:

Wie zijn er ook?

Olga Lozeman
Olga werkt als cultuurmakelaar voor het Kunstbedrijf Arnhem. Ze maakt samen met kunstenaars en wijkbewoners de wijken in Arnhem-Zuid graag mooier. Tijdens Zuid Aan Zee kun je bij haar terecht voor al je vragen.

website: http://www.kunstbedrijfarnhem.nl/

Linda van der Knaap
Linda werkt als coŲrdinator educatie bij KunstLab Arnhem. Daarnaast is Linda actief in het theaterleven van Arnhem, ze maakt, regisseert en speelt in theatervoorstellingen waarin ze maatschappelijke thema's zoals duurzaamheid inzichtelijk wil maken. Linda is projectleider en contactpersoon voor Zuid aan Zee.

website: http://www.tomaat-theateropmaat.nl

Vincent William
Dit is Vincent. Vincent is cultuurmakelaar bij Kunstbedrijf Arnhem. Verder is Vincent actief als kunstenaar in de street art. Vincent is projectleider bij Zuid aan Zee. Dankzij hem kan elk kind zich straks naar hartenlust uitleven. Hij is namelijk verantwoordelijk voor alle fondsen en materialen!

website: http://www.facebook.com/combolution

Dijanne van Engelen
Als danser choreograaf, lichaamswerker en organisator probeert ze vanuit de vrijplaats KW37, waar ze al 25 jaar woont en werkt, verbindingen te maken met mensen en instellingen door ze weer in contact te brengen met hun authenticiteit.

website: https://www.facebook.com/kunstwerkplaatsarnhem

Sikko Cleveringa
Dit is Sikko. Deze ouwe rot (in 't vak) coŲrdineert de boel bij Zuid aan Zee. Sikko is programmaleider van het team Kunst & Wijken van Kunstbedrijf Arnhem. Hij is cultuurmakelaar geweest in Deventer en was de spil voor CAL-XL, het landelijk laboratorium voor kunst en samenleving.

website: http://www.kunstbedrijfarnhem.nl/kunst-in-de-wijk/

Nienke Jonkergouw
Nienke noemt zich een multidisciplinair en maatschappij-kritische kunstenaar. Haar missie is: taboes doorbreken en verhalen bespreekbaar maken. Voor Zuid Aan Zee sprong zij op het allerlaatste moment in een groot diep gat, wat was komen te ontstaan bij het wegvallen van Dijanne.

website: http://www.niennovative.com/

Helma Jacobs
Kinderen enthousiast maken voor Techniek en Wetenschap, ze de ruimte geven om hun eigen talenten te ontdekken. Dat is wat haar energie en inspiratie geeft. En volgens haar is Zuid Aan Zee de aangewezen plek om kinderen hun talent te leren ontdekken.

website: http://www.technoplanet.nl/

Niels van Bunningen
IdeologieŽn in het leven, het verval van waarden en het materiaal zijn de thema's die aanwezig zijn in het monumentale werk van Niels. Hij ziet er naar uit om samen met kinderen het creatieve proces te doorlopen.

website: http://www.nvanbunningen.com/

Chantal de Wolde
Dit is Chantal. Chantal houdt er van kinderen veel vrijheid te geven. De werken met de kinderen komen zeer intuÔtief tot stand, zonder een vooropgezet plan. Ze schept een uitnodigende, prikkelende sfeer vanuit voornamelijk recyclebaar materiaal.

website: http://chantaldewolde.nl/

Martin Cyprich
Martin houdt van het werken met recyclebaar materiaal. Hij ziet dit als de leukste manier om een steentje bij te dragen aan het milieu. Martin is beeldhouwer, decorbouwer en timmerman met een filosofische inslag.
Simone Kuijpers
Simone heeft jaren lang in het basisonderwijs gewerkt als kunstdocent. Vanuit het creatieve proces is ze opzoek naar de autonomie van het kind. Voor Zuid Aan Zee werkt ze vanuit de disciplines dans, drama en beeldend.

website: https://www.linkedin.com/in/simone-kuijpers-a9112b41

Max van de Veerdonk
Dit is Max. Max is altijd op zoek naar creatieve oplossingen voor technische en ontwerp vraagstukken. De kleine details in zijn omgeving fascineren hem. Max is een scherpe waarnemer die zijn ideeŽn graag vorm geeft en veel uit zijn handen laat komen. Max gaf cursussen bij het Fabrication Lab in Arnhem en vindt het leuk om met jongeren te werken. Met een technische opleiding en een kunstacademie achtergrond zoekt hij een verbinding tussen kunst en techniek.
Luuk Wiehink
Dit is Luuk. Luuk is een productontwerper die zich bezig houdt met maatschappelijke thema's. Bij de ontwikkeling van zijn projecten staat onze omgeving en maatschappij centraal. Als ontwerper levert hij een product, blauwdruk, of specifieke aanpak voor een hedendaagse stelling.
Neelke Jacobs
Dit is Neelke! Neelke Jacobs is beeldend kunstenaar en beroepskunstenaar in de klas. Met hoofd, hart en handen, maakt zij diverse kunstprojecten voor scholen, gemeentes, musea en culturele instellingen. Neelke is gefascineerd door filosofische kwesties, de grote waarom-vragen. En zoekt (samen met anderen) antwoorden hierop. Met knippen, plakken, schilderen, vouwen en bouwen, een nieuwe wereld betreden.

website: http://www.neelkejacobs.nl

Ferry Kruiswijk
Dit is Ferry. Ferry probeert kinderen ervaringen te bieden die ze in beweging zet en laat onderzoeken. Op een gezellige, stoere, maar ook kwetsbare manier. Ferry heeft zowel een opleiding bewegingstechnologie achter de rug als een opleiding tot theaterdocent. Hij vindt het leuk om zijn technische opleiding en theaterlessen te combineren, zo geeft hij lessen Virtual Reality op basisscholen en middelbare scholen.
Georgios Lazakis
Dit is Georgios. Deze rapper gaat met zijn aarde-stam op zoek naar aardse muziekvormen. Georgios is een MC en producer die sterk gelooft in de verbindende kracht van muziek. Georgios brengt mensen bij elkaar door middel van muziek, workshops en kunst. Hij is zijn eigen school gestart, genaamd 'School Of Heart Knocks', waarbij jonge mensen (op een onorthodoxe wijze) les krijgen van inspirerende rolmodellen.

website: http://www.georgioslazakis.com

Daisy Koenders
Daisy Koenders is gespecialiseerd in ambachtelijke drukkunsten zoals zeefdrukken. Tijdens Zuid aan Zee zal zijn als mentor voor de XL-editie en als gastdocent bij de reguliere editie aanwezig zijn met haar mobiele drukplaats!
Pieter Pennings
Pieter is al 51 jaar percussionist. Hij werkt veel met Afrikaanse ritmes, die hebben een natuurlijke flow die kinderen heel makkelijk aanvoelen en oppakken. Samen ritmes spelen geeft een mooie verbinding waarbij er ruimte is voor solo’s en eigen inbreng. Belangrijkste ingrediŽnt is spelplezier!

website: http://www.pepercussie.nl/

Tamara Roos
Tamara maakt theater met kinderen en jongeren en maakt theaterproducties op locatie. Ze woont in Bergen en houdt heel erg van het strand en de zee. Verder is ze ook projectleider van Kinderen Aan Zee. Bij haar kun je dus terecht voor allerlei vragen.

website: http://www.artiance.nl/

Een mysterieus figuur
Een mysterieus figuur uit de toekomst doet zijn intrede op deze editie van Zuid aan Zee. Wie is hij en wat is zijn vraag aan de Zuid aan Zee-stammen?
Pomme Willemse
Pomme studeert docent theater aan Artez en zal tijdens Zuid aan Zee meedoen in de rol van coach!
Liesje Peelen
Liesje werkt als sociaal pedagogisch medewerker en is coach tijdens Zuid aan Zee!
Janne Driessen
Janne is student bij de beeldend kunst opleiding van Artez. Janne zal meedoen met Zuid aan Zee als coach!
Isabel Hendriks
Isabel is student bij de beeldende kunst opleiding van Artez. Isabel zal meedoen met Zuid aan Zee als coach!

Contact

Projectleider Vincent William
vincent.william@rozet.nl