Zuid Aan Zee 2018: 12+ jaar

Wat gaan we doen?

Ben je 12 jaar of ouder en zit je in de 1e, 2e of 3e klas van de middelbare school?
Ga jij dit jaar niet op vakantie? Of veel te kort? Doe dan mee met Zuid aan Zee XL!

 

Bij Zuid aan Zee XL bouw jij aan de stad van de toekomst. Timmeren, lassen, bling bling en graffiti – we gaan met vanalles aan de slag om een spectaculaire poort te bouwen waarmee we bezoekers een kijkje geven in de toekomst. De kinderen van de gewone editie van Zuid aan Zee richten de poort in de week daarna in!

Een kijkje in de toekomst?
Ja! Want in de toekomst is alles dus anders. Hoe is de economie van de toekomst? Wat eten mensen in de toekomst? Wat voor muziek draaien de mensen in de toekomst? En hoe? Samen denken we erover na en bouwen we binnen 3 dagen een groots decor op de boerderij! Jij bepaalt hoe alles eruit komt te zien, je wordt hierbij geholpen door professionele kunstenaars en andere begeleiders.

Waar en wanneer?

Wanneer
10 t/m 12 augustus. Vrijdag t/m zondag van  10:00 – 17:00
Op vrijdag 17 augustus is er samen met de gewone editie van Zuid aan Zee een spectaculaire eindpresentatie van 19:00 – 20:00

Locatie
Stadsboerderij de Korenmaat. Marius van Beeklaan 5

Helaas, de inschrijving voor 2018 is gesloten. We zitten vol! Maar geen nood, meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan krijg je volgend jaar als eerste bericht wanneer de inschrijving weer start.