Hoofddorp Aan Zee 2018: 12+ jaar

Wat gaan we doen?

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar en ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee met Hoofddorp Aan Zee XL!

In een spannend weekend maak je, samen met een groep andere kinderen en kunstenaars een bijzonder project: een 'Pop-up Kindermuseum'. Je bedenkt zelf of samen wat jij wil maken en hoe. Een kunstwerk of juist iets heel anders, jij bepaalt en wordt geholpen door professionele kunstenaars en andere begeleiders.

4 dagen kunst én natuurlijk plezier maken op ons eigen kleine festivalterreintje in het centrum van Hoofddorp.
In deze dagen maak je een wereld waarin je je dromen kuntn verwezelijken. De afsluiting van  Hoofddorp Aan Zee XL is maandag om 12:00

Waar en wanneer?

Hoofddorp aan Zee XL vindt plaats op vrijdag 20, zaterdag 21, zondag 22 én maandag 23 juli 2018 in het stadspark 'Hoofddorp Centraal' naast de kinderboerderij.
Als je meedoet kom je alle vier de dagen. De eerste dag is van 15:45 tot ongeveer 21:00, zaterdag en zondag van 9:45 tot 16:00 en maandag van 9:45 tot 13:00.

De exacte tijden voor de eindpresentatie maandagochtend volgen nog. Dan laten we aan jouw familie en vriendjes zien wat je gemaakt hebt.

Voor eten en drinken overdag (lunch en tussendoorje) wordt gezorgd, slapen doe je thuis. Vrijdag gaan we met z'n allen avondeten en maandagochtend hebben we een kleine eindpresentatie van.... wat je dan ook gemaakt hebt. Het wordt in ieder geval een feestje!

Deelname kost €25,- (totaal voor de vier dagen). Mocht dit inschrijfgeld een probleem voor u vormen kunt u dit melden bij de inschrijving. Dan komen wij met een passend voorstel. Ook Stichting Leergeld ondersteund Hoofddorp Aan Zee.

Helaas, de inschrijving voor 2018 is gesloten. We zitten vol! Maar geen nood, meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan krijg je volgend jaar als eerste bericht wanneer de inschrijving weer start.