Maastricht Aan Zee 2018: 9-12 jaar

Wat gaan we doen?

Eerst inspiratie opdoen en daarna bouwen, knutselen, dansen, toneelspelen, schilderen of muziek maken. Maastricht aan Zee was een culturele zomerweek vol leuke activiteiten en werd georganiseerd door Kumulus en Stichting Tout Maastricht 

Het vrolijke basiskamp stond midden in de stad. Dat betekende een hele coole omgeving, waarin genoeg te ontdekken viel.

Op de eerste dag maakte je kennis met je groepje en begeleider. En dat was je startpunt: elke ochtend startte je met je eigen groep en sloot je daar ook mee af. Ook lunchte je samen met je groep en begeleider. Op die manier kon de begeleider goed een oogje in het zeil houden en kon jij altijd bij hem/haar terecht.

Er werd natuurlijk goed voor je gezorgd. Naast een 4-dagen durend creatief programma zorgden we met professionals en vrijwilligers dat het je aan niets ontbrak: een drankje tussendoor, een gezond snackje, een veilige omgeving en natuurlijk heel veel plezier! 

 

Maastricht aan Zee vond plaats van 13 t/m 16 augustus 2018, dagelijks van 9.00u-17.00u en kost €120,-. Indien nodig dan kon je gebruik maken van het Jeugdcultuurfonds. Zij konden de kosten voor je vergoeden. 

Waar en wanneer?

Maastricht aan Zee vond van 13 t/m 16 augustus plaats bij het 't Mestreechs Rizzjemint in Maastricht.

 

 

Helaas, de inschrijving voor 2018 is gesloten. We zitten vol! Maar geen nood, meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan krijg je volgend jaar als eerste bericht wanneer de inschrijving weer start.