Delft Aan Zee 2018: 9-12 jaar

Wat gaan we doen?

Yes, Eindelijk vakantie! Geen zeurende meesters en juffen, geen huiswerk en tijd om iets leuks te gaan doen! Dat kan bij Delft aan Zee!

Ben je tussen de 9 en 12 jaar en vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan is dit echt iets voor jou!

Bij Delft aan Zee kun je een weekend lang jouw droomland vorm gaan geven  door deze helemaal zelf te bedenken en te maken. Dit doe je met behulp van echte kunstenaars. Een beeldend kunstenaar, een schrijver, een muzikant, een theater maker en een circustrainer gaan jou helpen om jouw droomland waar te maken! Alles kan en mag!

Je kunt bijvoorbeeld een vliegtuig bouwen waar je zelf in kunt zitten om daarmee naar de maan te vliegen. Op de maan ga je kamperen met maanmannetjes die muziektaal spreken. Je maakt een reisblog of -vlog over jouw avonturen om aan je ouders te kunnen laten lezen of zien.

Je mag jouw ouders, broertjes en zusjes tijdens het showmoment op de laatste dag meenemen op jou eigen gemaakte ideale vakantie.

Doe mee met Delft aan Zee!

 

Deelnemen is gratis en je kunt worden gehaald en gebracht vanaf de Hovenpassage (behalve de laatste avond, dan mag je met je publiek mee naar huis!)

Waar en wanneer?

Zaterdag 4 en zondag 5 augustus van 9u30 tot 16u30 en maandag 6 augustus van 10u00 tot 20u00 bij Zon Kinderen locatie Delftse Hout. 

MELD JE NU AAN