Afdeling:

Wie zijn er ook?

Pauline van der Mark
Ik werk nu ruim vijf jaar bij Artiance als coŲrdinator muziek, coŲrdinator onderwijs en als muziekdocent. Al twee keer heb ik ontzettend genoten van Alkmaar aan Zee. Dit keer ben ik projectleider en kijk er enorm naar uit om met het team en 50 kinderen er weer een hele bijzondere week van te maken

website: http://www.artiance.nl

Hannah Folmer
Creatief in vele opzichten, muziek, theater, schilderen, koken.
Ankie van der Zon
Ankie werkt met jongeren en dat doet ze met veel plezier. Ze heeft heel veel zin in een week vol gezelligheid en creativiteit! Bij haar kan je terecht met je al je vragen, ze helpt je graag.
Lisa Templon
Ik ben veel bezig met theater. Soms speel ik in schoolvoorstellingen over pesten, seksualiteit, vooroordelen, alcohol en drugs. Ik begeleid de jeugdtheaterjury bij Artiance en speel bij theatergroep Andersom.
Doris van Baar
Mijn naam is Doris van Baar. Momenteel ben ik werkzaam in de Horeca. Daarnaast speel ik theater bij Artiance onder de naam 'We can young'. Volgend jaar hoop ik deel te kunnen nemen aan de opleiding Journalistiek in Utrecht.
Jenya Krul
Inspireren, delen en dromen vanuit mijn hart. Werkzaam voor The Dreamery Foundation waar inspirerend onderwijs en techniek uitgangspunt zijn om kinderen te helpen een toekomst te creŽren voor zichzelf de wereld om hen heen.
Ema Najetovic
Ema Najetovic (29 jaar) is er dit jaar voor het eerst bij. Na haar Ipabo opleiding is Ema aan de slag gegaan als cultureel ondernemer in Alkmaar en ze zit altijd vol ideeŽn! Een ervaren organisator met hart voor het goede doel. Gezellig, lekker gek en een echte aanpakker. Ema werkt een dag per week op het AZC bij stichting de Vrolijkheid, daar coŲrdineert zij de kunstzinnige activiteiten voor de kinderen die daar wonen. Ook dit jaar zijn er weer kinderen van het AZC bij en die kennen Ema, dus dat is prettig. Verder is Ema oprichter van Shuffle Magazine, het online jongerenmagazine van Alkmaar. Met Shuffle stimuleert zij jongeren om zichzelf te laten zien en dat kan ze dan ook mooi bij de kids van Alkmaar aan Zee doen!
Caesar van der oord
Talitha Schiffer
Talitha Schiffer, beeldend kunstenaar en educator der schone kunsten, zet zich met hart en ziel in om de ontwikkeling van creativiteit te stimuleren. Dat dit gepaard gaat met grote bergen lol, is voor haar een voorwaarde. Ze hecht aan respect en communicatie.
Jan Gerritsen
Muziek maakt slim, vrolijk en sociaal is de opvatting van Jan Gerritsen. Al vele jaren zet hij zich dan ook actief in om deze doelstellingen te verwezenlijken. Bij Alkmaar aan Zee gaat Jan eens goed luisteren wat de kinderen te vertellen hebben. Onder leiding van hun ideeŽn komen tot een bijzondere muzikale activiteit? Jan (ook wel MuziekJan genoemd) kan nauwelijks wachten: welkom!

website: www.muziekplus.nl

André van Rijswijck
André is dagelijks te vinden in de Kaasfabriek, een fabriek zonder kaas, waar hij elke dag aan het MacGyveren is. Het is een soort van technische speeltuin voor kinderen van 8 tot 88 vol 3d printers en lasersnijders om mee te experimenteren.

website: http://kaasfabriek.nl

Marianna Bouquet
Ik werk 19 jaar bij K1 Cultmedia als cameravrouw en editor. Naast registratie en trailer, maak ik ook reportage, documentaire, videokunst en installatie. Tussen 2011 en 2012 was ik operateur bij Provadja. In 2013 sloot ik me bij Het Moment aan. Nu start ik met een Videolab in Alkmaar, een pop-up filmstudio voor mensen die aan de slag willen met film en video maken.

website: http://www.k1cultmedia.nl/

Rob Tuijnman
Leerkracht basisschool de fontein. Woonachtig in Alkmaar. Getrouwd, 2 kinderen. Liefhebber van muziek, film, reizen.
Boy Backhuys
Ik werk al 30 jaar voor hetzelfde bedrijf, omdat ik altijd heb kunnen doen wat ik leuk vond. Autodidact in electronica, autotechniek, robotica, sjamanistische technieken als traditionele trommelbouw, kruidengeneeskunde en smeedkunst. Techneut met werkverslaving.
Gerbrand Dros
Ik ben Gerbrand Dros. In het dagelijks even ben ik werkzaam als ijzerwerker, lasser, improviseermeneer, bouwer en verpleegkundige.

website: http://www.vuurinstaal.nl

Ron Hamers
Ik ben in 1997 afgestudeerd aan de HVA in kunst en cultuur participatie met video als tool. Sinds die dag werk ik aan en voor K1 Cultmedia o.a. als producent en cameraman. K1 Cultmedia maakt films voor Kunst en Cultuur. Bij K1 Cultmedia maak ik video registraties en geef ik workshops in het maken van video. Sinds 2014 werk ik bij Het Moment, Nomadische Cinema. Een mobiele cinema voor ongewone film op ongewone locatie. Sinds de lente 2016 werk ik ook aan het realiseren van het ViDeolab. Het ViDeolab is een ruimte waarbinnen amateurs, studenten en professionals kunnen werken en ontwikkelen in het maken van film.

website: http://www.K1cultmedia.nl

Davy Akkerman
Hey! Ik heet Davy Akkerman, ben 42 jaar en ben een vader van twee kinderen, die hier ook mee doen. Twee dingen vind ik echt belangrijk: Elke dag leren en elke dag fouten maken (want daar leer je de mooiste dingen van!) Ik ben een echte alles-doener. Leraar op een middelbare school waar ik handvaardigheid, tekenenen, kunst en cultuur maar ook techniek geef. Verder noem ik mijzelf een echte Maker en ben ik ook kunstenaar. Ik maak van alles; kunst, muziek (en muziekinstrumenten), robots, meubels, films, skateboards, kleding. Alles wat mensen maken kan ik en jij ook maken want we zijn toch zelf ook mensen? Oh ja, ik kan helaas niet alles. Ik kan namelijk heel slecht stil zitten en niets doen. Dat is wel eens lastig maar daarom ga ik ook graag sporten en dan het liefst skateboarden, freerunnen, dansen en capoeira (dat is Braziliaans en daar mag je dus dansen, muziek maken, acrobatiek doen ťn het is een vechtsport. Mooi toch?) Tot bij Alkmaar aan zee. doei!
Jan Mors
Ik ben de laatste jaren actief als kunstenaar bij Hal25. Eigenlijk ben ik een manusje van alles voor 'Jan&Alleman'. Vooral met bokkepoot, verf, hout, teer, offsetplaten en grondverf, teerpalen, aardappelkisten en sorteermachines.
Aline Bleeker
Aline Bleeker is altijd op to date met het laatste nieuws, verteld graag verhalen en kan goed overweg met een camera.
Steven Hoes
Steven Hoes is resident geluidskunstenaar bij HAL25. Werken met afgedankte materialen maakt hij tot een sport.
Kees Bolten
Kees is gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat hij een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoert. En alles wat daartussen zit...

website: http://bolten.nl

Jelmer de Reus
Ik heb de opleiding Kunst & Economie gedaan en daarnaast werk ik bij het Filmhuis Alkmaar; speel ik in de scholenvoorstellingen van Artiance en ben ik regelmatig werkzaam als productieleider.
Rebecca Roozendaal
Ik ben Rebecca Roozendaal, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Egmond-Binnen. Ik ben tweedejaars student aan de opleiding Sociaal Cultureel werk en loop sinds september 2015 stage bij Artiance.
Suzan Vermeulen
Theatermaker, communicado ťn fotograaf. Geen wonder dat Suzan zich helemaal thuisvoelt bij Kinderen Aan Zee. Suzan loopt regelmatig met haar camera tussen de kinderen en verzorgt de communicatie van Kinderen Aan Zee in Alkmaar.
Manou Klerks
Mirjam de Jong
Ik ben Mirjam en ben student aan de Pabo InHolland Alkmaar. De afgelopen jaren ben ik al vaak mee geweest op (school)kampen en vind het fijn om met de kinderen een paar super dagen te beleven. Het lijkt mij dus ook weer erg leuk om bij Alkmaar aan Zee begeleider te zijn en samen met de kinderen er een mooie, uitdagende maar vooral gezellige week van te maken!
Elfrieda Peetoom
Patrick Nordemann
Hallo allemaal! Ik ben Patrick Nordemann, 28 jaar en ik kom uit Alkmaar. Ik studeer bij InHolland Alkmaar. Hier volg ik de avondklassen v.d. Pabo. Inmiddels zit ik in mijn derde jaar. Ik vind vooral de kunstzinnige vakken enorm leuk, en dan met name Muziek. Het lijkt mij geweldig om met jullie aan de slag te gaan tijden Alkmaar aan Zee.

Contact

Artiance, centrum voor de Kunsten
Projectleider: Pauline van der Mark
Mail: p.vandermark@artiance.nl
Tel: 072-5404335