Afdeling:

Wie zijn er ook?

Sylvia Plas
Sylvia werkt bij Cultuurhuis Wherelant waar ze zich bezig houdt met de communicatie, website, social media en vormgeving. Zij vindt dit project geweldig omdat kinderen de regie krijgen over wat zij willen maken. Ik help je graag op weg om jou fantasie werkelijkheid te laten worden

website: http://www.wherelant.nl/

Nienke Tamminga
Ik ben Nienke en ik werk als Jeugdwerker bij Clup Welzijn. In mijn werk kom ik veel kinderen en tieners uit Purmerend tegen. Ik hou van muziek luisteren en maken, creatief bezig zijn en lekker eten! Verder ben ik projectleider voor Purmerend aan Zee, dus stel mij gerust al je vragen die je hebt!
Jeroen Duikersloot
Ik ben Jeroen, en ik werk voor Spurd als wijk-buurtsportcoach. Mijn hobby’s zijn kitesurfen, golfsurfen en reizen. Als Projectleider voor Purmerend aan Zee kan je bij mij gerust vragen stellen, als je die hebt!
Rowin Mol
Mijn naam is Rowin Mol, 22 jaar wonend in Purmerend. Ik ben werkzaam bij Spurd sinds ik 15 jaar ben en werk hier voornamelijk met de jeugd van Purmerend. Naast deze fantastische baan als buurtsportchoach bij Spurd ben ik trainer bij Purmersteijn voor het team O-17-1. Zoals je leest ben ik veel met kinderen aan het werk en ik vind dat fantastisch. Hier haal ik mijn energie en plezier uit.
Heidi Scheltus
Ik ben Heidi en werk als jeugdwerker bij Clup Welzijn. Ik heb er heel veel zin in om samen met de kinderen het creatieve proces te doorlopen! Ook vind ik het altijd erg leuk om kinderen de ruimte te geven om hun talenten te leren ontdekken. Ik ben nu al benieuwd naar de laatste vrijdag wat voor vakantieparadijs het is geworden, want dat kan natuurlijk alle kanten op....
Ramon Hagenbeuk
Hey daar, Ik ben de persoon die je moet hebben wanneer je iets met sport en spel wilt doen. Van het organiseren van grootschalige evenementen, tot aan het begeleiden van kleine activiteiten zoals een spookhuis. Ik maak de creatieve vertaalslag van belevingen om zo een glimlach op ieders gezicht te voorschijn te toveren. Mijn naam is Ramon, zie ik jou binnenkort bij Purmerend aan zee?!
Septimia Kuhlmann
Septimia is dol op het verzinnen en uitvoeren van nieuwe plannen en projecten. Het liefs op het gebied van theater, muziek, beeldbouwen en het maken van parades. Komt voor Purmerend aan Zee over uit Amsterdam!

website: http://www.stichtingaccu.nl/

Jolanda Hartog
Jolanda is beeldend docent bij Cultuurhuis Wherelant en heeft op veel basisscholen in Purmerend kunst projecten gedaan. Ze is dol op ‘dingen maken’, liefs met allerlei soorten materialen.

website: http://www.wherelant.nl/

Toine Rohner
Initiatiefnemer van het TwaanLab, Toine Rohner, is een all-round creatieveling. Wat hij bedenkt, zal hij ook maken. Toine heeft jaren lange ervaring met talentenontwikkeling voor jongeren op creatief en technisch gebied.

website: http://www.twaanlab.nl/

Coene wouters
docent duits, zo theatraal als Shiller.
Nina de Jong
Nina de Jong en Nena Duinmeyer vormen samen Pretvormer. Zij maken parades in alle soorten en maten, van grote community projecten als Super Sint Maarten in de Indische Buurt in Amsterdam tot parades op vele festivals in Nederland. Daarnaast geven zij beeldende en muzikale workshops op scholen, in de wijk, op feesten en festivals en doen zij performance optredens met hun zelfgemaakte pakken en lichtkostuums. Nina is afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur in 2011. Buiten Pretvormer werkt ze als workshopleider en dirigent bij het Fort van de Verbeelding, was ze kwartiermaker bij de Muziekstraat en speelt ze drums in verschillende bands zoals Spill Gold. Daarnaast werkt ze voor diverse opdrachtgevers als muzikant, kunstenaar en docent.
Nena Duinmeyer
Nena Duinmeyer en Nina de Jong vormen samen Pretvormer. Zij maken parades in alle soorten en maten, van grote community projecten als Super Sint Maarten in de Indische Buurt in Amsterdam tot parades op vele festivals in Nederland. Daarnaast geven zij beeldende en muzikale workshops op scholen, in de wijk, op feesten en festivals en doen zij performance optredens met hun zelfgemaakte pakken en lichtkostuums. Nena Duinmeyer is in 2011 afgestudeerd aan de academie voor popcultuur als bachelor of design.Naast Pretvormer reist Nena de wereld over voor inspiratie en avonturen en maakt ze objecten en decor voor verschillende festivals en brandevents.
Oscar Vredevoort
Oscar is vrijwilliger bij het Kinderparadijs, jeugdwerker bij de kerk van Nazarener en vrijwilliger bij de stichting Perspectieve Roemenie. In zijn vrije tijd maakt hij abstracte beelden uit steen. Oscar heeft een bouwkundige achtergrond en kan je vast heel goed helpen bij alles wat jij
Thom Voorsluys
Thom is een allround vakman die bij Cultuurhuis Wherelant alle technische klussen uitvoert. Je kunt het zo gek niet bedenken of Thom kan het bedenken en maken of oplossen! Wil je iets met hout maken, electra of een motor aan de praat krijgen? Dan ben je bij Thom zeker aan het juiste adres.

website: http://www.wherelant.nl

Laura Boon
Laura heeft vanuit haar stage bij Spurd vorig jaar meegedaan met Purmerend aan Zee. Zij vond dit zo leuk dat ze dit jaar weer komt. Laura is een topper. Met haar vrolijkheid en enthousiasme brengt ze iedereen in beweging en helpt ze je heel graag verder op weg!
Cynthia van Leeuwen
Cynthia heeft zich spontaan aangemeld als vrijwilliger toen zij hoorde over Purmerend aan Zee. Cynthia is creatief, houdt van het strand, de bossen, de kleur oranje, gezelligheid en vind het super als mensen zich blijven ontwikkelen.
Miranda van den Berge
Ik ben Miranda van den Berge. Ik werk bij Clup Welzijn, waar ik me bezig houd met de communicatie, zoals de website, sociale media, het schrijven van teksten en nog veel meer. Ik heb ontzettend veel zin in Purmerend aan Zee en zie er naar uit om samen met jullie verslag te doen van alles wat we deze week gaan meemaken!

Contact

Projectleiders: Sylvia Plas, Nienke Tamminga, Jeroen Duikersloot
purmerend@kinderenaanzee.nl
0299 – 434 777